BottomCorner
Image NetLock logo

Köszöntjük a NETLOCK Minősített Ügyfélmenüjének regisztrációs felületén!

 

Amennyiben minősített tanúsítványt szeretne igényelni a NetLocktól, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, majd kattintson a Regisztráció gombra.
A regisztráció elvégzésével létrejön személyes ügyfélmenüje, melybe bejelentkezve a későbbiekben bármikor igényelhet új minősített tanúsítványt, illetve kezdeményezheti kiadott, érvényes tanúsítványainak megújítását vagy felfüggesztését, valamint szükség szerint a most megadott személyes adatait is módosíthatja.

 

Vezetéknév:  
Keresztnév:  
Személyazonosító okmány száma:    
Országkód:
Város:
Utca, házszám:
Irányítószám:
Telefon/Fax:  
Email:
Bejelentkező név:
Jelszó:
Jelszó ismét:

Amennyiben a fent megadott jelszavát elfelejtené, Ügyfélszolgálatunktól telefonon kérheti jelszava módosítását. Ehhez kollégániknak azonosítania kell Önt, melyhez a fenti személyes adatok egyeztetése mellett az alább megadott kérdést teszik fel kollégánik. Amennyiben a kérdésre a lent megadott választ kapják (és a szeméyles adatok egyeztetése is sikeres), kollégánik az azonosítást sikeresnek tekintik és jelszavát módosítják.
Kérjük ügyeljen arra, hogy a kérdés-válasz valóban egyedi legyen és vélhetően Önön kívül más nem ismerheti a választ. (Például: Kérdés: Melyik nap születtem?, Válasz: Kedden.) Ügyfélszolgálati munkatársaink, amennyiben úgy ítélik, hogy a kérdés-válasz általános és Önön kívül más is ismerheti, megtagadhatják az ez alapján történő azaonsítást.


Kérdés:
Válasz:


Hozzájárulok az általam igényelt tanúsítványok adatainak nyilvánosságához

() - kötelezően kitöltendő mezők